Docent / Facilitator

 

Mijn naam is Elly Kox. Vanaf de eerste biodanza-les die ik volgde in 2003, wist en voelde ik dat dit het was wat ik al die jaren had gezocht. Een weg van thuiskomen. In verbinding met het leven in mij, mijn levenslust, de passie, de stroom van liefde, mijn zachtheid, mijn kwetsbaarheid, mijn kracht, mijn speelsheid. Op ontdekkingstocht te gaan naar alles wat er nog te ontdekken is, daarmee te oefenen, te ervaren, te spelen. In alle eerlijkheid en puurheid te kunnen en durven zijn wie ik ben, in verbinding met anderen. In overgave aan het leven te zijn, vanuit een diep weten dat het leven me dat geeft wat ik nodig nog. Het is een manier van leven geworden.
Ik geniet ervan deze weg samen te bewandelen met eenieder die ervoor openstaat, en met liefde geef ik mijn wekelijkse biodanza-lessen. Ja, ik houd van het leven………… en biodanza wijst me de weg.

Ik ben afgestudeerd aan de Rolando Toro School Rotterdam met als afstudeerthema “creativiteit” onder leiding van Gerry Havinga en Catharine Telford. 

Sinds 2006 faciliteer ik wekelijks biodanza.

In juni 2010 ben ik in Milaan afgestudeerd als Didactisch Docent Biodanza en zodoende bevoegd supervisie te mogen geven aan nieuwe collega’s. Ik heb het geluk gehad, nog door Rolando Toro zelf te zijn opgeleid. Daarnaast heb ik me nog verder verdiept door het volgen van de extensies: “Kinderbiodanza”, “Creatief Laboratorium”, “Biodanza en de 4 dieren”, “Kring van Archetypen”, “Biodanza in de natuur”, “Aquabiodanza” en “Biodanza en massage”.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Biodanzadocenten Nederland (VBN). Dit is de landelijke vereniging die docenten vertegenwoordigt, die zijn gekwalificeerd volgens het Rolando Toro Systeem voor Biodanza.

Elly Kox
Tel.: 0610766361
Email: biodanzametelly@kpnmail.nl
Rekeningnr.  NL72INGB0005700093
t.n.v. BIODANZA MET ELLY HELMOND

KvK-nr: 53368746